Γηροκόμοι | ATHENS - STAFF "ΕΙΡΗΝΗ" στην Αθήνα

 
Το γραφείο ευρέσεως εργασίας ATHENS STAFF «ΕΙΡΗΝΗ», με έδρα του την Αθήνα, διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους γηροκόμους.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να βρει για εσάς το κατάλληλο άτομο για την φροντίδα και επίβλεψη ατόμων προχωρημένης ηλικίας που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας.

Οι γηροκόμοι που σας προτείνουμε διαθέτουν εμπειρία, εκπαίδευση, γνώσεις και πάνω από όλα ευαισθησία, στοιχεία απαραίτητα για μια τέτοιου είδους εργασία. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, οι υποψήφιοι που σας προτείνει το γραφείο μας αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από τη φύλαξη ατόμων τρίτης ηλικίας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν.

Εκτός από τις καθημερινές υποχρεώσεις, όπως είναι η συνεπής λήψη φαρμάκων, η προσωπική υγιεινή και οι εσωτερικές και εξωτερικές δουλειές του σπιτιού, οι γηροκόμοι που σας προτείνει το ATHENS STAFF «ΕΙΡΗΝΗ» αποτελούν και μια ιδανική συντροφιά για τους ηλικιωμένους, μιας και προτεραιότητά μας είναι πάντα ο άνθρωπος.

Οι υποψήφιοι που προτείνουμε στους πελάτες μας διαθέτουν πιστοποιητικά, τα οποία επιβεβαιώνουν την προϋπηρεσία και την εμπειρία τους, ενώ διαθέτουν και τις κατάλληλες συστατικές επιστολές από προηγούμενες παρεμφερείς εργασίες.

Η εμπειρία και οι γνώσεις τους αποτελούν εχέγγυο για την ανταπόκρισή τους ακόμα και στα δυσκολότερα περιστατικά.

 
 
 
 

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας - ATHENS - STAFF "ΕΙΡΗΝΗ"

 
Τηλέφωνο +302105249620
 

Ωράριο λειτουργίας

 
24ωρη εξυπηρέτηση